Зендая Звездата на Лу Роуч светна в момента, в който

...
 
Зендая Звездата на Лу Роуч светна в момента, в който
Коментари Харесай

13 звезди, които се обличаха както трябва, след това намериха стилист и сега изглеждат като богини

 

Зендая

Звездата на Лу Роуч светна сега, в който той стартира да облича младата Зендая, малко известна актриса от ситкоми за деца и младежи. Екстравагантният и самоуверен стилист е трансформирал своя любим в същинска фешън икона, всяко излизане на което е отразено от стотици изявления.

Селин Дион

Селин Дион е друга звезда, чийто жанр беше „ рестартиран “ от Лу Роуч, давайки мотив да се приказва освен за музиката на Селин, само че и за това какъв брой готино наподобява тя в своите „ 50 плюс “.

Селин и Лу се срещнаха за първи път през 2016 година, а Роуч беше толкоз разчувствуван преди срещата, че не можеше да спи. Тогава Дион го взе със себе си в Париж за един месец, където й оказа помощ с избора на дрешник.

Ан Хатауей

Ан Хатауей не постоянно се гордееше със своя стилист и търсенето на тъкмо този човек лиши доста време. С дрешника й се занимаваха известните стилисти Рейчъл Зоуи и Лу Роуч, само че в последно време тя си сътрудничи с Ерин Уолш, обличайки клиентката си в първокласни женствени рокли, като че ли основани от течно злато.

Тейлър Суифт

Руси кичури, флорални щампи и бухнали рокли за принцеси замениха дръзките мини-шорти на сцената и холивудския изискан на аления килим. Стилистът Джоузеф Касел Фалконер, който се причисли към екипа на поп звездата през 2008 година и работи с нея и до през днешния ден, оказа помощ на певицата в тези промени.

Тилда Суинтън

Дизайнерът Хайдер Акерман и Тилда Суинтън се срещнаха през 2004 година и от този момент са неразделни. Връзката им не се лимитира до избора на тоалети, това е същинско другарство: пътуват дружно и се поддържат в сложни моменти. Акерман основава екстравагантни тоалети особено за Суинтън и подобен тандем от дизайнер и актриса е неповторим.

Марго Роби

Преди това Марго Роби си сътрудничи със стилистката Кристина Ерлих, почитателка на класическия жанр, и се появи на аления килим в тесни рокли до пода, с деколте и цепки до бедрата. Но различен имиджмейкър, някогашният помощник на Анна Уинтур, Кейт Йънг, трансформира Роби в икона на жанр (тя също облича Дакота Джонсън, Селена Гомес, Сиена Милър и Ребека Фъргюсън).

Мишел Уилямс

Кейт Йънг също е виновна за стила на Мишел Уилямс, а съдействието им трансформира актрисата от Пепеляшка в принцеса: русата коса се промени в блестящо руса, неразбираеми къдрици в ясно подстригана, а тоалети от непретенциозни станаха първокласни.

Ниска остава единствено дължината им – Мишел постоянно се появява в рокли над коляното, които акцентират краката, а единствено за аления килим избира разновидности с дължина до пода.

Джесика Частейн

От 2011 година Джесика Частейн е стилизирана от стилистката Елизабет Стюарт, някогашен фешън редактор на New York Times и един от най-влиятелните стилисти в Холивуд (тя също облича Джулия Робъртс и Аманда Сейфрид).

Кейт Бланшет

Кейт Бланшет също е клиентка на Елизабет Стюарт от 2006 година и всички тези елегантни тоалети, в които помним актрисата.

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс, за разлика от Кейт Бланшет, не е толкоз непрекъсната в желанията си и много постоянно сменя стилистите, както и самият жанр на облекло – от ярки мини рокли до бухнали поли и деколтета.

Лейди Гага

Двама души дават отговор за дрешника на Лейди Гага едновременно – Сандра Амадор и Том Иребът. През 2019 година те оглавиха топ 25 на най-влиятелните холивудски стилисти и точно под тяхно управление се реализира превръщането на певицата от скандалната „ майка на чудовищата “, както я назовават ​​феновете на Лейди Гага.

Искате ли да бъдете облечени от персонален стилист?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР